Onverlichte Reclamezuilen

Naast de verlichte reclamezuilen. Leveren wij ook onverlichte zuilen. De onverlichte reclamezuilen die wij standaard leveren zijn: de Lyra en de Rhea reclamezuil. Deze hebben allebei een recht profiel. De Archer is een ovaalgevormde reclamezuil.

Deze reclamezuilen zijn ideaal om je bedrijf op te laten vallen. En om je bezoekers de weg te wijzen is een reclamezuil voordelig. Bezoekers weten meteen de weg te vinden en hoeven niet meer te zoeken. Een reclamezuil is het visitekaartje van je bedrijfspand. Zo kan een reclamezuil volledig naar de huisstijl van jouw bedrijfspand worden gemaakt. Door de zuil volledig op kleur te spuiten bijvoorbeeld. Naast de standaardmodellen bieden wij ook reclamezuil op maat aan.

Deze reclamezuilen zijn standaard onverlicht. Met ieder hun eigen unieke specificaties. De Archer reclamezuil heeft gebogen beplating. Gecombineerd met stevige H-profielen.

De Lyra reclamezuil heeft een compacte vorming met half ronde profielen. Deze reclamezuil is ideaal voor de kleine en middelgrote signing.

De Rhea reclamezuil is leverbaar met witte of zwarte aluminium composiet beplating. En is licht in gewicht. De reclamezuilen zijn standaard voorzien van verlengde staanders. Een mogelijkheid is ook om de reclamezuil van een voetplaat te voorzien.

Vragen? 085 401 0649 Vragen?