Zuil op Maat

Naast de reclamezuilen met standaard afmetingen kan een reclamezuil ook volledig op maat geleverd worden. Een reclamezuil volledig afgestemd op de huisstijl van het bedrijf. Zo kan de zuil volledig op kleur worden gespoten en kan in vrijwel elke afmeting geproduceerd worden. Een reclamezuil krijgt hierdoor een exclusieve look en trekt dus meer aandacht. Wanneer de reclamezuil wordt voorzien van ledverlichting dan valt de reclamezuil extra op! Voor de reclamezuilen op maat ontzorgen wij in het gehele proces, van ontwerp tot montage van de reclamezuil. Voor de montage is er dekking in heel Nederland.

Mocht je nou geen keuze kunnen maken uit onze reclamezuilen met standaard afmetingen? Dan is een zuil op maat de oplossing voor jouw bedrijf! Vraag hieronder een offerte aan of mail ons op [email protected], onze collega’s helpen je graag bij het realiseren van jou zuil op maat. Mocht je een telefoongesprek makkelijker vinden? Bel ons dan op 085 401 0649 wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Deze reclamezuil is voorzien van letters die diapositief zijn uitgedrukt. Dit geeft de reclamezuil een exclusieve uitstraling. Een reclamezuil kan volledig naar de huisstijl van een bedrijf worden gemaakt. Voor het ontwerpen van een reclamezuil zijn wij ook inzetbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

    *Verplichte velden

    Vragen? 085 401 0649 Vragen?