Zuil op Maat

Naast de reclamezuilen die wij aanbieden kan een reclamezuil ook volledig op maat geleverd worden. Een reclamezuil volledig afgestemd op de huisstijl van het bedrijfspand. Zo kan de zuil volledig op kleur worden gespoten en in iedere afmeting worden geproduceerd. Een reclamezuil krijgt hierdoor een exclusieve look. En trekt dus meer aandacht. Wanneer de reclamezuil ook voorzien is van ledverlichting valt deze nog eens extra op! Voor de reclamezuilen op maat ontzorgen wij in het gehele proces, van ontwerp tot realisatie van de reclamezuil. Ook voor de montage van de reclamezuil zijn wij inzetbaar, met dekking in heel Nederland.

Mocht je nou geen keuze kunnen maken uit onze reclamezuilen of toch liever een reclamezuil compleet naar de huisstijl van jouw bedrijfspand willen dan helpen wij jou graag in het realiseren van een reclamezuil volledig op maat gemaakt.

Deze reclamezuil is voorzien van letters die diapositief zijn uitgedrukt. Dit geeft de reclamezuil een exclusieve uitstraling. Een reclamezuil kan zo volledig naar de huisstijl van een bedrijfspand worden gemaakt. Voor het ontwerpen van een reclamezuil zijn wij ook inzetbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

    *Verplichte velden

    Vragen? 085 401 0649 Vragen?