Totaalplan

Alle reclamedoeleinden onder een dak? Wij zijn jouw betrouwbare partner die de uitstraling van jouw pand een opvallende make-over geven.
Neem contact met ons op, dan kijken wij samen naar een passende oplossing voor jouw bedrijf.

Voor een totaalplan van signing ben je bij ons op het juiste adres, naast de reclamezuilen voorzien wij van gevelreclame, logo’s voor zowel binnen als buiten, spandoeken en vlaggen inclusief de gehele montage hiervan. Wij maken van jouw bedrijfspand graag iets unieks. Van het ontwerpen tot aan de productie zijn wij actief in het proces van het realiseren van jouw unieke bedrijfsuiting.

Voor Apex Tool Group B.V. hebben wij deze opdracht mogen uitvoeren. De eerste aanvraag ging om een logo aan de wand. Uiteindelijk hebben wij het hele bedrijfspand mogen voorzien van signing. Er zijn vier reclamezuilen geplaatst. Daarnaast hebben wij twee logo’s, een spandoek(frame) en drie vlaggenmasten gemonteerd. Wij hebben voor de reclameopdrukken het ontwerp mogen aanleveren. De productie gestart en daarna de gehele montage uitgevoerd. De posities waren duidelijk. Toch nemen wij de klant graag nog even mee om te laten zien wat en hoe we dit willen gaan doen.

De montage van een dergelijk project is in één dag te realiseren. Als bedrijf is gevonden worden erg belangrijk, alle bovenstaande reclamedoeleinden zijn hiervoor heel erg effectief. Wanneer bezoekers en leveranciers aan komen rijden staan de reclamezuilen ter bewegwijzering. Zo is het pand omgetoverd tot een echt etablissement met een unieke uitstraling.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

    *Verplichte velden

    Vragen? 085 401 0649 Vragen?