Totaalplan

Alle reclamedoeleinden onder één dak? Wij zijn jouw betrouwbare partner die de uitstraling van jouw bedrijfspand een opvallende make-over kunnen geven.
Neem contact met ons op, dan kijken wij samen naar een passend plan voor jouw bedrijf.

Voor een totaalplan van signing ben je bij ons op het juiste adres, naast de reclamezuilen zijn wij ook gespecialiseerd in gevelreclame, logo’s voor zowel binnen als buiten, spandoeken en vlaggen inclusief de gehele montage hiervan. Wij maken van jouw bedrijfspand graag een unieke merkbeleving. Van ontwerpen tot het realiseren van het gewenste eindresultaat, wij kunnen alles!

Voor Apex Tool Group B.V. hebben wij deze opdracht mogen uitvoeren. De eerste aanvraag ging om een logo aan de wand. Uiteindelijk hebben wij het hele bedrijfspand mogen voorzien van signing. Er zijn vier reclamezuilen geplaatst. Daarnaast hebben wij twee logo’s, een spandoek(frame) en drie vlaggenmasten gemonteerd. Wij hebben voor de reclameopdrukken het ontwerp mogen aanleveren, de productie gestart en daarna de gehele montage uitgevoerd. Ondanks dat de posities duidelijk zijn, nemen wij voordat de montage begint altijd met de klant het plan nog één keer door.

De montage van een dergelijk project is in één dag te realiseren. Als bedrijf gevonden worden is erg belangrijk, alle bovenstaande reclamedoeleinden zijn hiervoor erg effectief. Wanneer bezoekers en leveranciers aan komen rijden staan de reclamezuilen ter bewegwijzering. Een totaalplan zorgt voor een unieke merkbeleving en creëert meer zichtbaarheid van het bedrijfspand.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

    *Verplichte velden

    Vragen? 085 401 0649 Vragen?